Kezdheted

ÍRTÁL EGY KÖNYVET? TE ÉS A MŰVED KÉZIRATODBÓL KÖNYV KÖLTSÉGED KÖNYVED KIVITELEI JÖVEDELMED 4 LÉPÉS


Műved kiadásának elvégzendő lépései és segédletei 

KIADÓI SZERZŐDÉS             DÍJAK ÉS FELTÉTELEK             ESZKÖZÖK


REGISZTRÁLJ! Igényelsz irodalmi/írástechnikai-, szakmai lektorálást, szerkesztést? Formázd! Javítsd a helyesírást! Készítsd elő kiadásra! Készítsd el a borítót! Hagyd jóvá a kiadást!
ÁTTEKINTÉS ÚTMUTATÓ ÚTMUTATÓ ÚTMUTATÓ ÚTMUTATÓ ÚTMUTATÓ MINTA
Ha adott feladat elvégzéséhez segítséget vennél igénybe, megteheted (Regisztráció és adatmódosítás oldalon hirdetés közzétételét is kezdeményezheted a piactéren):
VÁLASSZ irodalmi/
írástechnikai lektort!
VÁLASSZ
szakmai lektort!
VÁLASSZ
szerkesztőt!
VÁLASSZ
formázót!*
VÁLASSZ
korrektort!
VÁLASSZ
kiadás-előkészítőt!
VÁLASSZ
borítótervezőt!
Állapodjatok meg a feladat részleteiben. Ha a megállapodást közreműködésünkkel bonyolítanátok le,  részesedés és  egyösszegű megbízást is kezdeményezhettek: MEGBÍZÁS


Tipp
: ha egyes lépések teljesítéséhez partner közreműködését vennéd igénybe, érdemes lehet előzetesen tájékozódni, melyikre kit választanál, ő esetleg vállalja-e több lépés teljesítését is.

Belátásodra bízzuk, hogy mit végzel el magad és mihez veszel igénybe segítséget – magyartanárként a helyesírással nyilván nem lesz problémád, ha van tapasztalatod nyomdai gyártásra alkalmas anyagok elkészítésében, akkor a borítót is könnyen el tudod készíteni. Ugyanakkor kevesen vannak, akik gördülékenyen, egymaguk el tudnak végezni mindent a kiadásig vezető lépésekből: kérjük, vedd figyelembe, hogy elállhatunk a kiadástól, ha a kötelező lépések nem, vagy nem megfelelő eredménnyel teljesülnek – sem rád, sem szerzőtársaidra nem vetne jó fényt, ha a szeretekolvasni.hu oldalról például egy helyesírási hibákkal teli könyv kerülne az olvasó kezébe.